Brandevoort

Apotheek Brandevoort

Welkom op de website van Apotheek Brandevoort in Helmond. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven

De apotheek is open van maandag t/m vrijdag 8:00 tot 18:00 uur. 

Apotheek Brandevoort maakt deel uit van Gezondheidscentrum Brandevoort. Voor meer informatie over onze samenwerkingspartners zie de website van het gezondheidscentrum Brandevoort.

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

Apotheek Brandevoort

 

Openingstijden

Apotheek Brandevoort is maandag tot en met vrijdag geopend van 's morgens 8:00 tot 's avonds 18:00 uur.
Onze apotheek is opgebouwd uit twee cirkels: het aandachtsgebied en het servicegebied. In het servicegebied kunt u terecht voor het kopen van een genees- of hulpmiddel zonder recept of een verzorgingsartikel, of voor het afhandelen van een geneesmiddel dat al voor u klaar staat.
Aan onze zitbalie in het aandachtsgebied kunt u terecht met een recept, het afhalen van een geneesmiddel dat u voor het eerst krijgt, een uitgebreide vraag over uw medicijnen of een zelfzorgadvies. Wij kunnen u dan goed informeren.

Inloopspreekuur

Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 10:00 - 11:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten) terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Dienst Apotheek Peelland vindt U in het Elkerliekziekenhuis in de vleugel Spoedeisende Hulp, direct naast de Centrale Huisartsen Post. (ingang Wesselmanlaan): Wesselmanlaan 25, Helmond, Tel.: 0492 - 432906

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om de geneesmiddelen direct mee te geven.
Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Meestal heeft u het middel nog dezelfde dag in huis.
Als uw arts voor 13:00 uur uw recept aan ons doorgeeft, staan uw genees- of hulpmiddelen 's middags na 16:00 uur voor u klaar. Komt u de volgende ochtend, dan hoeft u niet te wachten.

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 13:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze dezelfde dag in onze apotheek afhalen.
Voor het aanvragen van herhaalrecepten of het raadplegen van uw online dossier kunt u een een login aanvragen op mijnmedicatie.

Bezorgen van geneesmiddelen

Als u dat wenst, bezorgen wij uw geneesmiddel gratis bij u thuis. Eventuele vragen over het geneesmiddel kunt u aan de bezorger doorgeven. Wij nemen dan contact met u op. Belangrijke informatie geven wij persoonlijk aan u door.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.
 •  Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Articles Minimaliseren

Betalingen kunnen bij ons per 1 juni 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding

  

Voor onze apotheek Brandenvoort in Helmond zijn wij op zoek naar een apothekersassistent voor 34 uur per week.  Zorgapotheek Nederland (ZAN) staat voor een betrouwbare geneesmiddelenvoorziening van hoge kwaliteit en veilig gebruik, tegen aanvaardbare kosten. In totaal zijn er 12 ZAN apotheken waarvan het grootste deel is geïntegreerd in een gezondheidscentrum.

  lees verder...

spacer
Contact Minimaliseren
De Plaetse 86
5708 ZJ Helmond
T: 0492 - 370047
F: 0492 - 370044
Email: brandevoort@sal.nl

 

Apotheker
W.H. Eekhof

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

 

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy