Vrolijk

Apotheek Vrolijk Den Haag

Welkom op de website van SAL Apotheek Vrolijk in Den Haag. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is open van maandag t/m vrijdag 8:30 tot 17:30 uur.

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met ons via de contactpagina. Veel surf- en leesplezier!

SAL Apotheek Vrolijk

 

Openingstijden

Apotheek Vrolijk is maandag tot en met vrijdag geopend van 's morgens 8:30 tot 's middags 17:30 uur. U kunt bij ons terecht voor medicijnen op recept en zonder recept.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 9:00 - 10:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij SAL Apotheek Segbroek, maandag tot en met zaterdag geopend van 8:00 tot 22:00 uur.
Na 22:00 uur kunt u terecht bij Spoedapotheek Den Haag, HAGA Spoedplein,  Charlotte Jacobslaan 10, ( via Escamplaan) T: 070-2101465. Geopend maandag t/m vrijdag van 17:30 uur t/m 8:00 uur, weekend 24 uur.

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om de geneesmiddelen direct mee te geven. Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Meestal heeft u het middel dan de volgende werkdag in huis.

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 15:00 uur ophalen.Vraag uw medicijnen dus op tijd aan bij uw arts!

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan.

Bezorgen van geneesmiddelen

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.
Recepten die voor 12:00 uur bij uw (huis)arts zijn aangevraagd, worden in de regel de volgende werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur bezorgd. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.
 • Voor meer informatie zie:www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren
Per 1 juni vervalt de zaterdagopenstelling van onze apotheek. SAL Apotheek Vrolijk is voortaan geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.   

Betalingen kunnen bij ons per 1 juli 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding


  

spacer
Telefoonnummer

Bel ons

070 - 366 0302

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren

 Ambachtsgaarde 170

2542 EJ Den Haag
T: 070 - 366 0302
F: 070 - 366 1909
Email: vrolijk@sal.nl

Apothekers.
Dhr. R.H. Rouws

 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy