Segbroek

Welkom op de website van SAL Apotheek Segbroek in Den Haag. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is open elke dag van 8:00 tot 22:00 uur. Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

SAL Apotheek Segbroek

 

Openingstijden

SAL Apotheek Segbroek is van maandag tot en met zaterdag geopend van 's morgens 8.00 tot 's avonds 22.00 uur.

U kunt bij ons terecht voor geneesmiddelen en hulpmiddelen op recept, vrij verkrijgbare geneesmiddelen, verbandartikelen en huidverzorgingsproducten. Heeft u een vraag over het gebruik van medicijnen? Onze apotheek helpt u graag met een deskundig advies.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op woensdag van 10:00 - 11:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Na 22:00 uur kunt u terecht bij Spoedapotheek Den Haag, HAGA Spoedplein,  Charlotte Jacobslaan 10, ( via Escamplaan) T: 070-2101465. Geopend maandag t/m vrijdag van 17:30 uur t/m 8:00 uur, weekend 24 uur.

 

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om uw medicijnen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Als uw arts 's morgens uw recept voor medicijnen voor chronisch gebruik aan ons doorgeeft, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 12:00 uur ophalen. 

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 12:00 uur ophalen.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan. 

Bezorgen van geneesmiddelen

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.
Recepten die voor 12:00 uur bij uw (huis)arts zijn aangevraagd, worden in de regel de volgende werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur bezorgd. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Samenwerkingspartners

Bloed prikken

Op dinsdagen van 8:30 tot 9:30u kunt u zonder afspraak uw bloed laten prikken in de apotheek. De bloedafname wordt verzorgd door de SHL-groep.

Diëtist

In apotheek Segbroek kunt voor persoonlijke voedings –en dieetadvies terecht bij Linda Traa, diëtiste. Bel voor een afspraak op nummer 085-4011237 of via www.dietistindenhaag.nl. Een verwijzing is niet altijd nodig (check uw ziekenkostenverzekering voor de voorwaarden).


Huisartsenzorg

Onze apotheek werkt samen met Arts en Zorg gezondheidscentrum Goudenregenhof aan de Goudenregenstraat 32C. U kunt hier terecht voor diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologische zorg. Zie ook de website.


 

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.
 • Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl


Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren
Per 1 juli vervalt de zondagopenstelling van onze apotheek. SAL Apotheek Segbroek is voortaan geopend van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur. 
  

Betalingen kunnen bij ons per 1 juni 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding

  

maak gebruik van de Meditake(Servilocker), onze afhaalautomaat

De Meditake (Servilocker) is een uitgifte automaat waarmee u uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig kunt afhalen
met een unieke code. Deze code ontvangt u per e-mail.

  lees verder...

Bij SAL apotheek Segbroek willen we goede zorg leveren omtrent het gebruik van drinkvoeding.

Patiënten ondervinden thuis vaak praktische problemen bij het gebruik van drinkvoeding, zoals een slechte smaak, onduidelijkheid over het gebruik en te weinig of te veel voorraad. De gevolgen hiervan kunnen zijn: daling van het gewicht, verslechteren van de voedingstoestand, complicaties en een vermindering van de kwaliteit van leven.

  lees verder...

spacer
Overzicht Apotheek Segbroek
Telefoonnummer

Bel ons

070 - 363 49 44

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren

Laan van Meerdervoort 558A

2563 BL Den Haag
T: 070 - 363 49 44 
F: 070 - 360 45 88
segbroek@sal.nl

 

Apothekers

Mevr. M. Sandino
Mevr. A.W.M. Annaciri-Donkers

Mevr. C. Lo-a-Foe

Mevr. J. Swart

 Bereikbaar via tramlijn 3 en 12, halte Goudenregenstraat

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy