Jan Hendrik

Welkom op de website van Arts en Zorg apotheek Jan Hendrik. Onze apotheek is gevestigd in gezondheidscentrum Jan Hendrik  in Den Haag.

De apotheek is open van maandag t/m donderdag 8:00 tot 18:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.
Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

Arts en Zorg apotheek Jan Hendrik

 

Openingstijden

Arts en Zorg apotheek Jan Hendrik is maandag t/m donderdag geopend van 's morgens 8:00 tot 's avonds 18:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt bij ons terecht voor genees- en hulpmiddelen op recept, vrij verkrijgbare geneesmiddelen, verbandartikelen en huidverzorgingsproducten. Heeft u een vraag over het gebruik van medicijnen? Onze apotheek helpt u graag met deskundig advies.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 10:00 - 11:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij SAL Apotheek Segbroek, iedere dag geopend van 8:00 tot 22:00 uur, óók in het weekend en op alle feestdagen! Na 22:00 uur kunt u terecht bij Spoedapotheek Den Haag, HAGA Spoedplein, Charlotte Jacobslaan 10, ( via Escamplaan) T: 070-2101465. Geopend maandag t/m vrijdag van 17:30 uur t/m 8:00 uur, weekend 24 uur.  Voor meer  informatie kunt u kijken op de website van de dienstapotheken Den Haag.

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om uw medicijnen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Als uw arts 's morgens uw recept voor medicijnen voor chronisch gebruik aan ons doorgeeft, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 12:00 uur ophalen. 

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze twee werkdagen later vanaf 12:00 uur ophalen.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan. 

Bezorgen van geneesmiddelen

Bezorging van medicijnen is een gratis dienst. Wij vragen u hiervan alleen gebruik te maken wanneer dit echt noodzakelijk is.
Recepten die voor 12:00 uur bij uw (huis)arts zijn aangevraagd, worden in de regel de volgende werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur bezorgd. Het is van groot belang dat u dan thuis bent. Bent u niet thuis, geef dit dan tijdig door aan de apotheek. Er kan dan worden afgesproken om uw medicijnen zelf op te halen, of op een ander moment bij u te laten bezorgen.

Belangrijke informatie voor het juiste gebruik van uw medicijnen geven wij telefonisch aan u door. Heeft u zelf vragen dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met onze apotheek.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.

  Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl


Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Op de volgende feestdagen is onze apotheek gesloten:

Maandag 2 april vanwege 2e Paasdag

Vrijdag 27 april vanwege Koningsdag

Donderdag 10 mei vanwege Hemelvaartsdag

Maandag 21 mei vanwege 2e Pinksterdag

 Wilt u hier rekening mee houden? Zorg dat u uw medicatie tijdig aanvraagt.

  

Heeft u last van jeuk aan de neus, niezen, een loopneus of jeukende, tranende, rode ogen, dan wijst dit op hooikoorts.

  lees verder...

Als apotheek vinden wij de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. Daarom onderzoeken we jaarlijks onze klantervaringen. Dit onderzoek wordt verzorgd door Qualiview en loopt van januari t/m mei 2018.

 

qualiview   lees verder...

spacer
Overzicht Jan Hendrik Apotheek
Telefoonnummer

Bel ons

070 - 711 24 50

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult 

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren
Jan Hendrikstraat 18
2512 GL Den Haag
T: 070 - 711 24 50
F: 070 - 361 79 95
apotheekjanhendrik@artsenzorg.nl

Apotheker
Mevr. A.W.M. Annaciri-Donkers
De heer A. Medjedovic

Farmaceutisch manager
Mevr. T.M.K. Tran

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

 

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy