Schuytgraaf

Welkom op de website van SAL Apotheek Schuytgraaf in Arnhem. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven. De apotheek is open van maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:30 uur.

SAL Apotheek Schuytgraaf is gevestigd in het gelijknamig gezondheidscentrum. Voor meer informatie over onze samenwerkingspartners zie de website van het gezondheidscentrum Schuytgraaf.

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen via de contactpagina. Veel surf- en leesplezier!

SAL Apotheek Schuytgraaf

 

Openingstijden

Apotheek Schuytgraaf is maandag tot en met vrijdag geopend van 's morgens 8.00 uur tot  's avonds 17.30 uur. U kunt bij ons terecht voor medicijnen op recept. Maar ook voor geneesmiddelen die zonder recept te verkrijgen zijn, bijvoorbeeld een pijnstiller, of een middel tegen diarree, bent u in apotheek Schuytgraaf aan het juiste adres. En zit u met een vraag over het gebruik van geneesmiddelen? Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Inloopspreekuur

Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 9:00 - 10:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Buiten openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag tussen 17:30 en 18:00 uur kunt u nog terecht bij SAL Apotheek Rijkerswoerd. Na 18:00 uur kunt u terecht bij Dienstapotheek Arnhem locatie Arnhem (Elden), Zorgcentrum Eldenstaete naast de huisartsenpost. Mr. D.U. Stikkerstraat 122, 6842 CW Arnhem, Telefoon: 026 3214882. Deze apotheek is open op maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8:30 tot 23:00 uur. Na 23:00 uur kunt u voor spoedrecepten naar de dienstapotheek in Velp.

 

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om de geneesmiddelen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Meestal heeft u het dan de volgende dag in huis.

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze twee werkdagen later na 15:00 uur ophalen. Als het recept geen twee dagen kan wachten neem dan contact op met de doktersassistente.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan.

Bezorgen van geneesmiddelen

Zonodig kunnen wij uw medicijnen gratis thuisbezorgen. Wilt u van deze service gebruikmaken, laat het ons dan weten. Uw medicijnen worden op afspraak bij u thuis afgeleverd.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.
 

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier
 • Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Betalingen kunnen bij ons per 1 juni 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding

  

spacer
Telefoonnummer

Bel ons

026 - 389 80 60

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren

Pallas Atheneplein 30
6846 XA Arnhem
T: 026 - 389 80 60
F: 026 - 389 80 61
schuytgraaf@sal.nl


Apotheker
R.M. Dull

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy