Orden

Apotheek Orden

Welkom op de website van Apotheek Orden in Apeldoorn. Deze website is 24 uur per dag bereikbaar voor informatie over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u via deze website vragen stellen aan de apotheker en u in laten schrijven.

De apotheek is geopend op werkdagen van 8 uur tot 17.30 uur

Voor tips, opmerkingen of vragen over de site kunt u contact opnemen met de webmaster.  Veel surf- en leesplezier!

Apotheek Orden

 

Openingstijden

Apotheek Orden is geopend op werkdagen van 's morgens 8:00 tot 's avonds 17:30 uur.
U kunt bij ons terecht voor medicijnen op recept. Maar ook voor geneesmiddelen die zonder recept te verkrijgen zijn, bijvoorbeeld een pijnstiller, of een middel tegen diarree, bent u in Apotheek Orden aan het juiste adres. Wij verkopen ook babyvoeding en aanverwante baby-artikelen (spenen, flessen), maar ook zoogkompressen en borstpompen.

Inloopspreekuur

Voor vragen over uw geneesmiddelen kunt u tijdens openingstijden altijd terecht in onze apotheek. Wilt u graag een apotheker spreken? Op maandag van 9:00 - 10:00 uur kunt u voor korte vragen (5-10 minuten)  terecht op het inloopspreekuur. Komt u dit niet uit, belt u gerust voor het maken van een afspraak.

 Buiten openingstijden

Apeldoornse Dienstapotheek, Gelre Ziekenhuizen locatie Lukas op de Albert Schweitzerlaan 3, Apeldoorn. Telefoon: 055 - 578 76 57.
Geopend op werkdagen van 17:30 - 24:00 uur, in het weekend en op feestdagen van 08:00 - 24:00 uur.

Afhalen medicijnen

Wij streven ernaar om de geneesmiddelen direct mee te geven.

Als wij een middel toch niet in voorraad hebben, dan zullen wij het speciaal voor u bereiden of bestellen bij de leverancier. Als uw arts 's morgens uw recept aan ons doorgeeft, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 11:00 uur ophalen. 

herhaalrecepten

Als u uw medicijnen op een werkdag voor 12:00 uur heeft aangevraagd, kunt u ze de eerstvolgende werkdag na 11:00 uur ophalen.

Voor uw veiligheid en gemak bieden wij u het Servicerecept. Voor uw chronische medicatie vragen wij voor u herhaalrecepten aan bij uw huisarts. Wij informeren u wanneer uw geneesmiddelen weer voor u klaar staan.

Bezorgen van geneesmiddelen

Als u dat wenst, bezorgen wij uw geneesmiddel gratis bij u thuis. Eventuele vragen over het geneesmiddel kunt u aan de bezorger doorgeven. Wij nemen dan contact met u op. Belangrijke informatie geven wij persoonlijk aan u door. Onze bezorgtijden zijn vanaf 13:30 tot circa 17:30 uur.

Veiligheid

Bij elk geneesmiddel controleren wij of u het veilig kunt gebruiken samen met uw andere geneesmiddelen. Ook zijn er zaken waarvan wij op de hoogte moeten zijn om een veilig geneesmiddelengebruik te kunnen garanderen. Vertel het ons als u allergisch bent voor een bepaald middel of bijvoorbeeld als u zwanger bent. Heeft u problemen met het innemen van uw medicatie of heeft uw andere vragen? Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Samenwerkingspartners

Onze apotheek is gevestigd in het centrum voor gezondheid De Orderbron. Wij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners binnen De Orderbron.
 

Vraag aan of klacht over onze apotheek

 • Heeft u vragen over uw geneesmiddelen?
  Via deze site kunt u vragen stellen aan onze apotheker.
 • Heeft u praktische vragen?
  Staat het antwoord niet op onze site belt u dan tijdens openingstijden naar onze apotheek of stuur een e-mail aan onze apotheker.
 • Heeft u een vraag over een rekening?
  Twijfelt u over de juistheid van de rekening, belt u dan tijdens de openingstijden naar onze apotheek.
 • Bent u niet tevreden over onze apotheek?
  Neem contact met ons op of meld dit via ons klachtenformulier.
 • Voor meer informatie zie: www.apotheek.nl

Informatie en advies

Bij uw medicijnen ontvangt u van de apothekersassistente uitgebreide informatie over het gebruik ervan. Heeft u vragen over uw medicijngebruik of wilt u persoonlijk advies, dan kunt u ook een afspraak maken met de apotheker. De apotheek beschikt  over een aparte spreekkamer.

Verder vindt u in de wachtruimte diverse folders over ziekte, gezondheid, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Of raadpleeg de informatie en adviezen op onze website.
 
Pauze
Nieuwsberichten Minimaliseren

Betalingen kunnen bij ons per 1 juni 2018 alleen nog worden voldaan per pin. Gemakkelijk en veilig, zowel voor u als voor ons!

Gerelateerde afbeelding

  

spacer
Telefoonnummer

Bel ons

055 - 355 93 32

Herhaalrecept aanvragen

Herhaalrecept

Consult aanvragen

Medicijnconsult

Mijn Dossier

Contact Minimaliseren
Ordenplein 12-16
7312 NL APELDOORN
T: 055 - 355 93 32
F: 055 - 355 24 63
orden@sal.nl

Apotheker
P.R. Tan

 

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en een plattegrond

 

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy