Servicerecept

Het Servicerecept (Chronische Medicatie Service) is een extra service van onze apotheken en geschikt voor iedereen, in het bijzonder als er langdurig, of speciale medicatie wordt gebruikt.

Als u zich aanmeldt voor het Servicerecept zal de apotheker een afspraak met u maken om uw medicijngebruik in kaart te brengen en met u te bespreken.

Ook de huisarts en de apotheker nemen uw medicijngebruik door en maken afspraken over herhaalrecepten en het leveren van de medicijnen. Eén keer per jaar bespreken uw apotheker en huisarts uw medicijngebruik.

Bij het eerste gesprek en na elke wijziging ontvangt u van ons een actueel overzicht met uw medicijnen: het medicatieoverzicht. 

Met de apotheker spreekt u af wanneer u uw medicijnen wilt ophalen of thuis wilt ontvangen. U hoeft daarvoor geen herhaalrecepten meer aan te vragen. Wij informeren u als uw medicijnen voor u klaar staan. Als u dat wenst kunt u controles bij de huisarts combineren met het afhalen van uw medicijnen.

Wijzigt er iets in de medicatie die uw specialist heeft voorgeschreven? Dan geeft u dit zelf door aan uw apotheker. Deze informeert uw huisarts. Op deze manier werken we allen samen aan één gezamenlijk en actueel medicatieoverzicht.

 Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht in onze apotheken.

Contact Minimaliseren

Kies voor uw apotheek uit de lijst van apotheken hieronder of ga naar de overzichtspagina met Locaties.

Algemene e-mail adres:
info@sal.nl

 

spacer
Onze apotheken zijn
HKZ gecertificeerd
dummy